Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İlahi, yurtlarını koruyan kardeşlerimizi sen muzaffer eyle

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, işgal rejimini Refah kentine saldırısıyla ilgili "Katil israilin Refah'ta savunmasız ve masum insanlara yönelik düzenlediği saldırıyı lanetliyorum." açıklamasını yaptı.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, işgalcilerin Refah kentine yönelik saldırısına tepki gösterdi.
Erbaş, şunları kaydetti:
"Gazze’de söz tükendi! İnsanlık utandı! Sabır kalmadı! Katil israilin Refah’ta savunmasız ve masum insanlara yönelik düzenlediği saldırıyı lanetliyorum.
İlahi Ya Rabbi! Masum canları, ağzı süt kokan bebekleri sığındıkları çadırlarında katleden bu katiller sürüsünü kahru perişan eyle,
israilin zulmü altındaki Filistinli kardeşlerimize yardım eyle, yurtlarını, koruyan bu kardeşlerimizi sen muzaffer eyle.
İnsanlık düşmanı bu soykırımcı ve işgalci zihniyete karşı İslam dünyasının ve insanlık vicdanının sesini daha güçlü kıl."
(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen konut projelerinde yaşanan asansör arızaları hakkında TOKİ'den açıklama geldi.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın özel okullara yönelik denetimleri sonucunda, mevzuata aykırı faaliyetleri tespit edilen 21 özel okulun ruhsatı iptal edildi.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, araması bulunan şahısların yakalanması yönelik başlatılan çalışmalarda bir kişi yakalandı.
Battalgazi Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde hizmete sunduğu dil ve konuşma terapisi birimi ile çocuklardan yaşlılara kadar her yaş grubuna yönelik destek sağlamaya başladı.