Diyarbakır’da tarım işçilerini taşıyan minibüs şarampole yuvarlandı: 13 yaralı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesi yakınlarında tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 13 kişi yaralandı.
Kaza, Diyarbakır-Silvan karayolu Bismil yol ayrımı yakınlarında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, rampalı ve bozuk yolda seyir halinde olan minibüs, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Tarım işçilerini taşıyan minibüs, kazanın etkisiyle yan yattı.
Meydana gelen kazada 2'si ağır 13 işçi yaralandı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.
Kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, destek personeli ve koruma-güvenlik görevlisi pozisyonlarında toplam 4 bin 400 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Resmî Gazete’de yayımlanan ilan ile başvuru süreci resmen başladı.
MASAK ve BDDK’nın aldığı yeni kararlar doğrultusunda bankalar, ATM’lerden kartlı ve kartsız para yatırma limitlerini düşürdü. Yüksek tutarlı yatırımlar artık sadece şubelerden yapılabilecek.
Çanakkale'nin merkez ve Bayramiç ilçelerinde etkili olan orman yangınları, şiddetli rüzgâr nedeniyle büyüyerek yerleşim yerlerini tehdit etmeye devam ediyor.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı bültenle uluslararası ve ulusal seviyede aranan 11 suçlunun iş birliğiyle gerçekleştirilen operasyonlarla yurda iade edildiğini açıkladı.