Diyarbakır’da yıkım sırasında 8 katlı bina çöktü
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 6 Şubat 2023 depremlerinde ağır hasar gören 8 katlı bir bina, yıkım çalışmaları sırasında çöktü.
Mevlana Halit Mahallesi’nde bulunan apartman, daha önce güvenlik gerekçesiyle boşaltılmıştı.
Kontrollü yıkım sırasında aniden çöken yapının etrafı toz bulutuyla kaplanırken, olay cep telefonu kamerasına yansıdı.

Binanın enkazının kaldırma çalışmaları devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Devlet Su İşleri (DSİ), tarımda verimliliği artırmak ve su kaynaklarını daha etkin kullanmak amacıyla sulama yatırımlarını sürdürüyor.
Türkiye, Gazze’deki son durumun ele alınacağı önemli bir diplomatik toplantıya bugün İstanbul’da ev sahipliği yapacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Beştepe’de toplanacak Kabine, haftanın önemli başlıklarını ele alacak.