Diyarbakır'da bir otelde korkutan yangın

Diyarbakır Urfa Bulvarı'nda bulunan bir otelin odalarından birinde çıkan yangın korku dolu anlara neden oldu.
Yangın, Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesine bağlı Fırat Mahallesi, Urfa Bulvarı'nda bulunan Divan Otel'de meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre yangın otelin 5'inci katındaki bir odada bulunan mini buzdolabının elektrik kontağından çıktı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri odanın tamamını kaplayan yangını diğer odalara ve katlara sıçramadan söndürdü.
Ölen ya da yaralanan olmadığı yangın ile ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ülke genelinde etkili olan aşırı sıcaklar etkisini yitiriyor. Yeni hafta ile birlikte, sıcaklıklar, mevsim normallerine düşecek.
İman ve aile meselesi Allah'ın istediği gibi olmaz ise Gazze için yüreklerin parçalanmaya devam edeceğini belirten Muhammed Emin Yıldırım, herkesin üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini belirtti.
Davet ve Gençlik Hareketi tarafından her ay bir ilçede düzenlenen park etkinliklerinin durağı bu hafta Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesindeki Tema Park alanı oldu.
Manisa'nın Kula ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.