Diyarbakır'da nüfus müdürlüğü hafta sonu açık olacak

ÖSYM Başkanlığınca hafta sonu yapılacak olan Milli Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı nedeniyle Diyarbakır Sur İlçe Nüfus Müdürlüğü açık olacak.
ÖSYM Başkanlığınca 21 Nisan Pazar günü yapılacak olan Milli Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme 2019-MEB-EKYS Sınavı nedeniyle Sur İlçe Nüfus Müdürlüğü açık tutulacak.
Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ÖSYM Başkanlığınca 21 Nisan 2019 tarihinde yapılacak olan Milli Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme 2019-MEB-EKYS Sınavı nedeniyle ortaya çıkabilecek olan acil kimlik kartı taleplerini karşılamak amacıyla Sur İlçe Nüfus Müdürlüğünün 21 Nisan Pazar günü 07.00 - 10.00 saatleri arasında açık tutulacağı belirtildi.
Açıklamanın devamında, "TCKK ilişkin değerli bedel tahsilatının Vergi Dairesi Müdürlüğünce ve https://ivd.gib.gov.tr üzerinden yapılmaması halinde değerli kağıt bedeli tahsilatı yapılmadan vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı müracaatının alınması sağlanacak olup, başvuru sahibi teslim alacağı Geçici Kimlik Belgesi ile işlemlerini gerçekleştirebilecektir. İlk mesai gününde değerli kağıt bedelinin yatırılmaması halinde kimlik kartı başvurusu iptal edilecektir." Denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından İstanbul'da "Direniş Önderi Hazreti Muhammed" temasıyla gerçekleştirilen Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan vatandaşlar, Gazze direnişine destek çağrısında bulundu.
Peygamber Sevdalıları Vakfı’nın İstanbul, Van ve Adana'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde okunan Mevlid mesajında Hazreti Muhammed’in direniş, kardeşlik ve vahdet öncüsü olduğuna işaret edilerek, “Müslüman coğrafyalara dayatılan, vicdan ve insafı rafa kaldıran, amansız ve orantısız bir savaşın karşılığı ancak kutlu bir direniştir” ifadesi vurgulandı.
Peygamber Sevdalıları Vakfı Onursal Başkanı Mehmed Göktaş Hoca, İstanbul'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde yaptığı konuşmada, "Gazze dünyaya İslam'ın aynen asr-ı saadette yaşanılır olduğu gibi yaşanıldığını gösterdiler. Gazze'deki kardeşlerimiz bizlere öyle bir miras bıraktı ki inşallah İslam aleminin halifeye kavuşmasına da vesile olacaktır." dedi.
İstanbul'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Dünya Alimler Birliği Filistin Komisyon Başkanı ve HAMAS Milletvekili Mervan Ebu Ras, "Gazze halkı bunca aya rağmen ne Trump'ın projesine ne Netanyahu'nun açlık ambargosuna teslim olmadı. Gazze halkı ve direnişi olarak bizler silahı ve cihadı bırakmayacağız. Filistin topraklarının her parçasını fethedene kadar bu silahlı mücadeleye devam edeceğiz." dedi.