Diyarbakır'da traktör kazası: 2 yaralı
Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde seyir halindeki yem ve gübre yüklü traktörün devrilmesi sonucunda traktörde bulunan 2 kişi yaralandı. Kaza anı traktördeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.
Kaza, dün akşam saatlerinde Kocaköy ilçesi kırsal Çaytepe Mahallesi mevkiinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, 19 yaşındaki M.S isimli gencin sürdüğü yem ve gübre yüklü traktör, kontrolden çıkarak devrildi.
Yan yatan traktörde sürücü ve bir kişi olmak üzere toplam 2 kişi yaralandı.
Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri, hayati tehlikesi bulunmayan yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye sevk etti.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kaza anı ise traktörün römorkundaki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
Kamera kaydında traktör sürücüsü ve iki kişinin önde bulunduğu ve bir süre sonra sürücünün direksiyon hâkimiyetin kaybettiği görülüyor.
Kamera kaydının sonunda ise traktörün devrildiği görülüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2024 YLSY Burs Programı ile yurt dışında lisansüstü öğrenim görmeye hak kazanan bursiyerler için düzenlenen programa katıldı.
Siirt Üniversitesi’nde düzenlenen “Gençliği Aydınlığa Çıkaracak Vesileler” konferansında ümmetin direnişi, iman ve sabır ekseninde ele alındı.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ya biz kazanacağız ya emperyalistler kazanacak; bu sefer biz kazanacağız” dedi.
Gaziantep’te hayırseverlerin katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrenciler, kış aylarında sıcak ayakkabılara kavuşacak.