Elazığ'da dolu yağışı etkili oldu
Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde aniden bastıran şiddetli dolu yağışı, özellikle Kamışlı köyünde hayatı olumsuz etkiledi. Dolu yağışı, kısa sürede yerleri beyaza bürüdü.
Meteorolojinin uyarılarının ardından bölgede beklenen yağış, Kovancılar'da doluya dönüştü.
Yaklaşık 5 ila 10 dakika kadar etkili olan fındık büyüklüğündeki dolu taneleri, Kamışlı ve çevresindeki bazı noktalarda sürücülere zor anlar yaşattı.
Vatandaşlar, "Hava bir anda karardı ve ardından şiddetli bir sesle dolu yağmaya başladı. Fındık büyüklüğündeki dolu, her yeri kısa sürede bembeyaz yaptı," şeklinde konuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP), Gazze’de ateşkese rağmen saldırılarını sürdüren siyonist işgal rejimini protesto etti.
Bolu'da Abant Gölü yolu üzerinde meydana gelen zincirleme kazada, 3 kişi yaralandı.
Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde aniden bastıran şiddetli dolu yağışı, yaşamı olumsuz etkiledi.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Nurdağı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.