Filistin için küresel greve Çınarlı esnaftan destek

Dünya çapında büyük yankı uyandıran Filistin için küresel grev çağrısına, Çınar esnafı da kepenklerini kapatarak destek verdi.
"Filistin İçin Küresel Grev" çağrısı tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de destek gördü.
HÜDA PAR, Peygamber Sevdalıları Vakfı, İTTİHADUL ULEMA gibi çok sayıda STK, parti ve kurumun destek verdiği grev çağrısına, Çınar'da da çok sayıda esnaf kepenk kapatarak çağrıya karşılık verdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Savaş kabinesinde de bir dönem görev almış olan Gadi Eisenkot, siyonist rejimin Gazze’de bataklığa saplanacağından endişeli olduğunu belirtti.
İspanyol aktör Javier Bardem, Los Angeles'ta Amerikan televizyon ödül töreninde Filistin halkına destek çağrısında bulundu.
Gazze'deki saldırılarda 64 bin 905 kişi şehit olurken, 164 bin 926 kişi de yaralandı. Son 24 saatte 34 şehit ve 316 yaralı kaydedildi.
Siyonist rejim, Halil'deki İbrahim Camii'nin iç avlusunun çatısını işgal etti. Karar, caminin İslami denetimini zayıflatıyor ve uluslararası hukuka aykırı bulunuyor.