Gaziantep'te elektrik kablosu çalan 6 kişi tutuklandı

Gaziantep Nurdağı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.
Nurdağı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 14 Nisan 2025 tarihinde bir depodan 600 bin lira değerinde elektrik kablosu ve muhtelif inşaat malzemelerini çaldığı tespit edilen şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.
Adli makamlara teslim edilen 6 şüpheli tutuklanarak ceza evine gönderildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Sivas’ta aynı istikamette giden iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), güncel hava durumu raporuna göre, sıcaklıklar mevsim normallerinde ilerlemeye devam edecek.
Genç-Memur-Sen tarafından düzenlenen "Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi" kapsamında Eğitimci-Yazar Ahmet Bulut, “ Allah’a koşan Genç” konulu konferans ile öğrencilerle buluştu.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen Siyer Yarışması'nda dereceye giren Kahramanmaraşlı öğrencilere, hediyeleri takdim edildi.