Gaziantep'te iş yerinde patlama: 5 yaralı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren halı fabrikasında buhar kazanının patlaması sonucu 5 kişi yaralandı.
Patlama sonucu iş yerinde yangın çıkarken yaralanan vatandaşlar kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi.
Patlamaya ilişkin Valilikten yapılan paylaşımda, "İlimiz 2'nci Organize Sanayi Bölgesinde bir iş yerinde patlama meydana gelmesi üzerine İtfaiye ve güvenlik ekiplerimiz kısa sürede olay yerine intikal etmiştir. Yapılan incelemede ilk belirlemelere göre iş yerine ait doğalgaz buhar kazanının patlaması sonucu iş eri duvarlarının yıkıldığı anlaşılmıştır. İş yerinde çalışan yaralı 5 işçi çeşitli hastanelere sevk edilmiştir. Bina duvarının yıkılması sonucu duvar önünde bulunan 5 araçta maddi zarar oluşmuştur. Söz konusu alanda çevre güvenliği alınmış ve ekiplerimiz tarafından konu ile ilgili tahkikat başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.
Yaralanan işcilerin hayati tehlikesi bulunmazken iş yeri ve çevrede bulunan araçlarda büyük maddi hasar meydana geldi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün güncel tahminlerine göre, ülke genelinde bugün yağış tahmin edilmiyor.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanlığınca, Yargıtay ve Danıştay üyeliklerine seçilenler hakkındaki karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci, bugün karnelerini alarak yaz tatiline girecek
Hatay'da merkez üssü Yayladağ ilçesi olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.