Hakimler ve Savcılar Kurulunca, 985 adli yargı hâkim ve Cumhuriyet savcısı adayı ile 90 idari yargı hâkim adayının atama kararı, Resmî Gazete'de yayımlandı.
Adli yargı hâkim ve Cumhuriyet savcısı adaylarının, Hâkimler ve Savcılar Kurulunca 30 Ocak 2025 tarihinde yapılan ad çekme sonucuna göre, 2802 sayılı Hâkimler ve Savcılar Kanununun 13. maddesi gereğince atanmalarına ilişkin kararname Resmî Gazete’de yayımlandı.
Kararname ile 985 adli yargı hâkim ve Cumhuriyet savcısı adayı ile 90 idari yargı hâkim adayının ataması yapıldı.
Söz konusu atamalar 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu'nun 13. maddesi gereğince yapıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep'te, dolandırıcılık suçundan 23 yıl 7 ay hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Akdeniz Bölgesi'nde kuvvetli rüzgâr ve fırtına beklendiğini duyurdu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Şırnak ve Hakkari’de kuvvetli kar yağışı beklendiğini duyurdu.
Batman-Siirt kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi ağır yaralandı.