HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı Gazze Destek Çadırı açtı

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, Filistin halkına ve mücadelesine destek amacıyla çadır kurdu.
Şanlıurfa merkezinde Rabia Meydanı'nda, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından Gazze destek çadırı kuruldu.
Çadırın yanında Filistin halkının mazlumiyetini anlatan ve siyonist katillerin vahşetini gösteren resim sergisi de açıldı.
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, çadırın yanında gençlere bir konuşma yaptı.
Hür Gençlik Şanlıurfa'dan yapılan açıklamada ise, "Hür Gençler olarak, İl Başkanlığımızın başlatmış olduğu, 'Gazze'ye destek' çadırındayız. Tüm Şanlıurfa halkını bekliyoruz." denildi.
Filistin'e destek çadırının süresiz olarak kurulu kalacağı bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgal rejimi güçlerinin Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya ve er-Ram bölgelerinde açtığı ateş sonucu 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde halk ve medrese öğrencileri bir araya gelen HAMAS liderlerinden Sami Ebu Zuhri, burada yaptığı konuşmada, "İşgal rejimi ve onlara destek veren şer güçler, HAMAS'la anlaşmaya varmaları HAMAS'ı bir güç olarak kabul ettiklerinin itirafıdır. Trump'ın kendisi bile anlaşmada HAMAS'ı terör olarak kabul ettiği halde bu uzlaşıyla ilgili HAMAS'ın beyanını aldı ve sosyal medyada kendi hesabından bunu yayımladı." dedi.
HAMAS'ın gece saatlerinde 4 işgalci esirin cenazesini teslim etmesinin ardından, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yeniden açacağı belirtildi.
HAMAS ile işgal rejimi arasında varılan anlaşmanın ardından 7 işgalci bugün Kızılhaç'a teslim edildiği belirtildi.