İstanbul merkezli uyuşturucu operasyonunda 83 şüpheli yakalandı
İstanbul merkezli, Kayseri ve Giresun'u da kapsayan operasyonda 65 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonlarda 83 şüpheli yakalanırken 2 ruhsatsız av tüfeği ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde satışı yapan şüphelilere yönelik İstanbul merkezli operasyon gerçekleştirdi.
Kayseri ve Giresun'un da aralarında bulunduğu illerde belirlenen 65 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.
Operasyonlarda 83 şüpheli yakalanırken yapılan aramalarda 2 ruhsatsız av tüfeği ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Aksa Tufanı sonrasında Gazze'ye yönelik başlattığı soykırım savaşı nedeniyle Türkiye'nin işgal rejimi ile ticareti kesmesi için AK Parti ilçe başkanlıklarına giderek mektup bırakan Yasemin Sürücü, hakkında açılan dava nedeniyle 1 yıl 15 gün cezaya mahkûm edildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae Myung'un daveti üzerine gittiği Seul'de resmî törenle karşılandı. Törenin ardından iki lider baş başa ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirdi.
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde müftülük tarafından gerçekleştirilen mahalle ziyaretleriyle unutulmaya yüz tutan komşuluk, misafirperverlik ve dayanışma kültürünün yeniden canlandırılması hedefleniyor.
Bursa’da haklarında toplam 135 yılı aşkın kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 firari hükümlü yakalanarak cezaevine gönderildi.