İzmir'de 3 polis tutuklandı

FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 20 kişiden 3'ü tutuklandı.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu koordinesinde 26 Haziran'da düzenlenen operasyonda 13 ilçede eş zamanlı baskınlar gerçekleştirilmişti.
Operasyon kapsamında 14 aktif görevdeki polis memuru, 4 emekli ya da meslekten ayrılmış eski polis, 1 gelir uzman yardımcısı ve 1 kamu görevlisi gözaltına alınmıştı.
Şüphelilerin daha önceki FETÖ soruşturmalarında adı geçtiği, örgüt üyeliğine dair beyanlar ve dijital delillerle bağlantılarının tespit edildiği belirtildi.
Ayrıca ardışık arama kayıtları ve veri analiz raporları da soruşturma dosyasına dahil edildi.
Gözaltına alınanlardan 3 polis memuru çıkarıldıkları mahkemece cezaevine gönderilirken, 17 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde 7 aylık H.A. isimli bebek, nefes borusuna süt kaçması sonucu fenalaşarak yaşamını yitirdi.
İstanbul Sarıyer’de uyuşturucu madde sevkiyatı yaptığı belirlenen motosikletli kurye, polis ekiplerince suçüstü yakalandı. Operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi, şüpheli tutuklandı.
Batman Aşiretler Platformu, kentteki bazı köylerde tarım arazilerine inşa edilen kaçak bungalov ve hobi evlerinin yıkımına tepki gösterdi.
Türkiye ile Suriye arasında inşa edilen doğal gaz boru hattı bugün resmen hizmete girdi.