Karşılıksız çekle dolandırıcılık yapan 4 şüpheli tutuklandı
Antalya'nın Kepez ilçesinde bir seramik firmasını karşılıksız çek kullanarak 1 milyon 225 bin lira dolandıran 4 şüpheli tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda, Kepez ilçesinde bir seramik firmasını karşılıksız çek kullanarak 1 milyon 225 bin lira dolandırdıkları belirlenen 4 şüpheli yakalandı.
Yapılan incelemelerde, müşteki firmadan temin edilen seramiklerin Zeytinlik Mahallesi'nde bulunan bir depoya götürüldüğü, farklı firmalardan temin edilen ürünlerle birlikte kısa süre içerisinde depodan çıkarıldığı tespit edildi.
Polis ekiplerince gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından "nitelikli dolandırıcılık" suçlamasıyla adli makamlara sevk edildi.
Şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Diyarbakır'da yapımı tamamlanma aşamasına gelen sosyal hizmet kampüsünde incelemelerde bulundu. Göktaş, huzurevi, engelsiz yaşam merkezi ve çocuk yaşam merkezlerini aynı kampüste buluşturan yeni sosyal hizmet modelinin ilk kez Diyarbakır'da hayata geçirileceğini belirtti.
Hac ibadetini yerine getiren Abdulhakim Övet, hac yolculuğunda yaşadığı manevi duyguları ve izlenimlerini dile getirerek, "Hac, hem maddi hem de manevi bir arınmadır." dedi.
Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt başkanlığında düzenlenen toplantıda, Cizre'deki okul ve kurum müdürleri bir araya gelerek 2025-2026 eğitim öğretim yılı çalışmaları değerlendirdi.