Kasten yaralama suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından araması bulunan şahısların yakalamasana yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda 12 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde "Kasten Yaralama ve Silahla Tehdit" suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
Hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.Ö yürütülen planlama, takip ve çalışmalar sonucunda Şehitkamil ilçesinde saklandığı adrese yapılan operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Sivas'ın Kangal ilçesinde otomobilin kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
MAZLUMDER tarafından, 2001 yılından beri her yıl 10 Aralık İnsan Hakları Günü kapsamında farkındalık oluşturmak ve yaşanan hak ihlallerine dair bir bakış sunmak amacıyla MAZLUMDER İnsan Hakları Gecesi ve Ödül Töreni düzenlendi. Ödül töreninde "Soykırım ve Ateşkes Kıskacında Gazze" başlığında "İnsan Hakları Basın Ödülü" İlke Haber Ajansı'na (İLKHA) verildi.
Kızıltepe-Ceylanpınar kara yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 5 kişi yaralandı.
Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen kurtarıldı.