Konya Cihanbeyli yolu kar nedeniyle kapandı

Karayolları Genel Müdürlüğü, Konya Cihanbeyli yolunun kar nedeniyle geçici olarak ulaşıma kapatıldığını duyurdu.
Konya'da etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma, hayatı olumsuz etkiliyor.
Karayolları Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Konya Cihanbeyli yolunun, yoğun kar yağışı nedeniyle kapatıldığı duyuruldu.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Konya Cihanbeyli Yolu yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle geçici olarak ulaşıma kapatılmıştır."
Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.
Yapılan açıklamada, vatandaşlardan zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları ve özel araç kullanımından kaçınmaları istendi.
Açıklamada, belediye ekiplerinin yolların açık tutulması ve olası olumsuzlukların önüne geçilmesi için 7 gün 24 saat çalışmalarını sürdürdüğü vurgulandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana, Gaziantep, Antalya, Hatay ve Kahramanmaraş merkezli 10 ilde düzenlenen jandarma operasyonlarında 5 organize suç örgütüne darbe vurulduğunu açıkladı. 74 şüpheli yakalandı, 38'i tutuklandı.
Şanlıurfa’da bir apartmanın giriş katında çıkan yangında 1’i çocuk 3 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.
Ülkenin birçok bölgesinde bugün sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Doğu Karadeniz, Erzincan, Ardahan, Gaziantep ve Kilis çevreleri için kuvvetli yağış uyarısı yapılırken, Hakkâri ve Kuzey Ege'de rüzgâr şiddetini artıracak. Güneydoğu'da ise toz taşınımı etkili olacak.
Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle Türkiye'yi ziyaret edecek.