Malatya Havalimanı'nda ocak ayında 70 bin 542 yolcuya hizmet verildi
![Malatya Havalimanı'nda ocak ayında 70 bin 542 yolcuya hizmet verildi Malatya Havalimanı'nda ocak ayında 70 bin 542 yolcuya hizmet verildi](/img/NewsGallery/2025/2/14/442681/FeaturedImage/c547664f-8de4-4f08-9cce-1c67ae49c417.webp)
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı'nın 2025 yılı ocak ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.
Yapılan açıklamada; Malatya Havalimanı'nda ocak ayında, iç hatlarda 68 bin 254, dış hatlarda 2 bin 228 olmak üzere toplamda 70 bin 542 yolcuya hizmet verildiği, iniş-kalkış yapan uçak trafiğinin iç hatlarda 485, dış hatlarda 20 olmak üzere 505'e ulaştığı ve yük trafiğinin ise 562 ton olduğu kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evde bakım yardımı ödemelerinin artırıldığını ve hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlandığını açıkladı.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde, alışılmadık bir olay yaşandı. Çevre yolu okullar bölgesinde bulunan üst geçit, bu kez insanlara değil, koyunlara hizmet etti.
HÜDA PAR'ın bugün ve yarın Diyarbakır'da düzenleyeceği "Kürt Meselesine İnsani Çözüm Çalıştayı" birçok akademisyen, ilim adamı ve siyasetçinin katılımıyla başladı.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, LPG dağıtıcı ve otogaz bayilik lisansına sahip mükellefler için uygulanan indirimli teminat şartını kaldırdı.