Malatya-Kayseri kara yolu kar nedeniyle kapandı
![Malatya-Kayseri kara yolu kar nedeniyle kapandı Malatya-Kayseri kara yolu kar nedeniyle kapandı](/img/NewsGallery/2025/2/14/442498/FeaturedImage/30da06fd-2ad5-46f9-b027-de1260f60f4b.webp)
Malatya'nın Darende ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle D-300 kara yolu, araç geçişine kapatıldı.
Darende ve Akçadağ ilçelerinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden oldu.
Kar yağışı nedeniyle D-300 kara yolu, araç geçişine kapatıldı.
1800 rakımlı Karahan, Kozluca ve Çayırdüzü mevkilerinde bazı kamyon ve tırlar yolda kaldı.
Darende ilçe ve bölge trafik ekipleri, belirli noktalarda denetimlerini artırdı.
Araç sürücüleri dinlenme tesislerine yönlendirildi.
Karayolları ve Darende Belediyesine bağlı ekipler, yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kayseri'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.
Mardin’de bir özel hastanede tedavi gören ve çoklu kronik hastalıkları bulunan Semiye Arslanhan, kalp ve solunum durması sonrası yoğun bakımda yapılan etkin tedaviyle hayata döndürüldü.
Balıkesir'de düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı.
Bingöl'de Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta başkanlığında 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı 2 Dönem Güvenlik Tedbirleri Toplantısı yapıldı.