Malatya'da 3.4 büyüklüğünde deprem

Malatya'da 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durumu Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Malatya'nın Kale ilçesinde 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
Deprem, yerin 5 kilometre derinliğinde kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve ailesinin hac ibadetiyle ilgili sosyal medyada yayılan iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirterek, "Başkanımız ve ailesi, hac kontenjanlarından faydalanmamıştır" açıklamasında bulundu.
Filistin halkının özgürlük mücadelesine katkı sunmak amacıyla Hukukçular Derneği ile Yeryüzü Avukatları Derneği tarafından hazırlanan rapor kamuoyu ile paylaşıldı.
Mardin’in Nusaybin ilçesi, uluslararası İpekyolu üzerinde seyir halindeki akaryakıt yüklü bir tanker alev alarak yandı.
Nevşehir'de bir araçta tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 157 sikke ve obje ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.