Malatya'da asfalt yüklü kamyonun çarptığı yaya ağır yaralandı
Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde asfalt yüklü kamyonun önce yayaya, ardından park halindeki 2 araca çarpması sonucu 1 kişi ağır yaralandı.
Kaza, saat 17.10 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Cafana Mahallesi'nde, Malatya-Ankara kara yolu üzerinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Malatya Adliyesi Ceza Mahkemeleri Ek Hizmet Binası'nda katip olarak görev yapan M.D., mesaisinin ardından binadan çıktı. Yolun karşısında park halindeki aracına gitmek isteyen M.D., kara yolundan geçtiği sırada 06 DG 5268 plakalı asfalt yüklü kamyonun çarpması sonucu ağır yaralandı.
Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyon, yol kenarında park halinde bulunan 27 ABZ 431 ve 44 AHD 377 plakalı araçlara çarptıktan sonra devrildi. Kamyondaki asfalt da yola döküldü.
Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan M.D.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme başlattı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Van'ın Başkale ilçesinde kamyon ile minibüsün çarpışması sonucu 13 kişi yaralandı.
Chevron Üst Yöneticisi Mike Wirth, Ortadoğu’daki çatışmalar sürerken akaryakıt fiyatlarında hızlı bir düşüşün zor olduğunu söyledi. Fiyat ve arz risklerini hafifletecek mekanizmaların büyük ölçüde tükendiğini vurguladı.
ABD Kongresi Bütçe Ofisi, İran’a karşı yürütülen çatışmaların Pentagon’a 1 Ağustos itibarıyla yaklaşık 38 milyar dolara mal olduğunu bildirdi. Her ayın bütçeye 2 ila 3 milyar dolar yük getireceği ve hava savunma stoklarının risk altında olduğu vurgulandı.
Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekiplerince İstanbul Havalimanı'nda gerçekleştirilen operasyonlarda 51 kilo 500 gram kokain ele geçirildi.