Malatya'da dolandırıcılık olayı son anda engellendi

Kendilerini polis-savcı olarak tanıtarak bir şahsı 200 bin TL dolandırmaya çalışan dolandırıcıların oyunu, polisin zamanında müdahalesiyle bozuldu.
Malatya'da, H.D. isimli şahsı arayarak kendilerini polis-savcı olarak tanıtan dolandırıcılar, kimlik bilgilerinin terör örgütü tarafından kullandığına inandırıp, kendisinden para talebinde bulundular.
H.D. isimli şahıs, dolandırılıcılara toplamda 200 bin TL değerinde altın ve nakdi para vermek üzere iken, polis ekiplerinin zamanında müdahalesiyle dolandırıcılık olayı son anda engellendi.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüphelilerin tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, işsizlik oranının 26 aydır tek haneli seviyelerde seyrettiğini belirterek, mevcut seyrin Orta Vadeli Program hedeflerinden daha iyi olduğunu söyledi.
İletişim Başkanlığı bünyesindeki Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), orman yangınlarında kullanılan Air Tractor uçaklarının yetersiz olduğu yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Batman İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği operasyonda, batı illerine gönderilmek istenen bin bir adet sahte forma ele geçirilirken, gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Bursa’nın Yıldırım ilçesinde düğün sonrası gelin arabası aniden hareket etti. El freni çekilmeyen araç, içinde gelin varken kontrolden çıkarak metro duvarına çarptı. Gelin ve bir kişi hafif yaralanırken, bir davetli saniyelerle ezilmekten kurtuldu.