Mardin’de 2 grup arasında silahlı kavga: 4 yaralı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 2 grup arasında çıkan silah, sopa ve taşlı kavgada 4 kişi yaralandı. Olay anı, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Olay, akşam saatlerinde Kızıltepe ilçesi Mardin karayolundaki 7’nci Noter önünde meydana geldi.
2 grup arasında bilinmeyen nedenle başlayan tartışma, tarafların yakınlarının da katılmasıyla büyüyerek silah, sopa ve taşlı kavgaya dönüştü. Olayda 4 kişi yaralandı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Çevrede güvenlik önlemi alırken, bazı şüpheliler ise ifadelerinin alınması için emniyete götürüldü.
Cep telefonu kamarasıyla kaydedilen olaya ilişkin inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siirt Belediyesi, 16 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı dolayısıyla öğrencilere, velilere ve sınav görevlilerine ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak.
15 Haziran 2025 Pazar günü gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava katılacak öğrencilerin kimlik işlemlerinde mağduriyet yaşamamaları için Siirt ve ilçelerindeki nüfus müdürlükleri sınav sabahı açık olacak.
İzmir'in Foça ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle söndürülmeye çalışılıyor.
Bugün (14.06.2025) tarihinde saat 11.54'de Malatya Pütürge bölgesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.