Mardin’de hayvan otlatan çobana yıldırım isabet etti

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde hayvan otlatan 3 çocuk babası çoban V. Ç. (27), yıldırım isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.
Olay, ilçeye bağlı kırsal Çadırlı Mahallesi’nde meydana geldi.
Kentin farklı bölgelerine sağanak yağmurun ardından yıldırım düştü.
Çoban V. Ç.'ye yıldırım isabet etti.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
Yapılan kontrolde çobanın hayatını kaybettiği belirlendi.
Evli, 3 çocuk babası V. Ç.'nin cenazesi, otopsi işlemleri için Kızıltepe Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında yakalanan 213 şüpheliden 41’i tutuklandı.
Kastamonu'nun Küre ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Davet ve Gençlik Merkezi tarafından Ramazan Bayramı vesilesiyle, halkın yoğun katılımıyla bayramlaşma programı düzenlendi.
Antalya'nın Kumluca ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.