Mardin-Diyarbakır karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı

Mardin'den Diyarbakır yönüne giden bir kamyonetin iş makinesine arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 6 kişi yaralandı.
Kaza, saat 16.00 sularında Mazıdağı Üçyolu mevkiinde yaşandı. Görgü tanıklarının aktardığına göre, Diyarbakır istikametine seyir halinde olan kamyonet, önünde seyreden bir iş makinesine çarptı.
Çarpışmanın şiddetiyle aracın ön koltuğundaki sıkışan iki kadın başta olmak üzere, kamyonetin kasasında bulunan çok sayıda kadın ve çocuk da savrularak yaralandı.
Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Diyarbakır’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kazayla ilgili jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Anadolu'nun doğusunda hafif zirai don beklendiğini duyurdu.
Mardin’in Mazıdağı ilçesinde kamyonet ile tır'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3’ü çocuk 14 kişi yaralandı.
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 5 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.