Meteoroloji'den denizler için kuvvetli fırtına uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz, Kuzey Ege ve Batı Akdeniz’de kuvvetli fırtına beklendiğini duyurdu.
Yapılan açıklamaya göre, Batı Karadeniz’de rüzgârın yarın günün ilk saatlerinden itibaren batı ve güneybatı yönlerinden, öğle saatlerinden pazartesi geceye kadar ise batı ve kuzeybatıdan kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.
Fırtınanın salı akşam saatlerinde batı kesimlerde, çarşamba gününün ilk saatlerinde ise doğu kesimlerde etkisini yitirmesi bekleniyor.
Doğu Karadeniz’de de benzer şekilde rüzgârın yarın sabah saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan, öğleden sonra pazartesi gece saatlerine kadar batı ve kuzeybatı yönlerinden kuvvetli fırtına şeklinde esmesi öngörülüyor.
Fırtınanın salı günü öğle saatlerinde doğuda, çarşamba sabah saatlerinde ise batıda sona ermesi bekleniyor.
Kuzey Ege’de rüzgârın yarın öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden fırtına şeklinde eseceği, akşam saatlerinde ise etkisini kaybedeceği bildirildi.
Batı Akdeniz’de ise rüzgârın yarın akşam saatlerinde batıdan, gece saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeybatıdan fırtına, yer yer kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.
Bu bölgede fırtınanın pazartesi akşam saatlerinden sonra etkisini yitireceği tahmin ediliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bursa’da doğaya yerleştirilen fotokapanlar, narasıyla sessizliği bozan kızıl geyiği görüntüledi.
Elazığ’ın Palu ilçesine bağlı Gökdere grup yolunda etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Kapanan yol, İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmalarıyla yeniden ulaşıma açıldı.
MİT Başkanlığı ile Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat birimlerinin ortak çalışmasıyla düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 33 milyon TL olan yasaklı madde ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı.
İl Millî Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, dört ilçede motorlu taşıtlar sürücü kurslarının uygulama sınavlarını yerinde inceledi.