Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Yağışların; Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta Karadeniz, Edirne, Kırklareli, Bursa, Bilecik, Kütahya, Ankara, Eskişehir, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre ülke geneli parçalı yer yer çok bulutlu geçecek.
Marmara, İç Ege, Karadeniz, Doğu Akdeniz’in Toroslar mevkii, Göller Yöresi, İç Anadolu (Konya ve Karaman hariç), Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Van’ın doğusu, Hakkâri çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Yağışların; Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta Karadeniz, Edirne, Kırklareli, Bursa, Bilecik, Kütahya, Ankara, Eskişehir, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığının, kuzeybatı kesimlerde azalacağı, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.
Rüzgârın; Marmara’da kuzey yönlerden, iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat), İç Anadolu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele kapsamında kent genelindeki denetimlerini sürdürüyor.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda toplam 101 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa'da bir otomobilin koyun sürüsüne çarptığı kazada 3 kişi yaralandı, 4 koyun telef oldu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rusya'nın Interpol Kırmızı Bülteni ile aradığı L.R. ile Gürcistan'ın Yeşil Bülteniyle aradığı suç örgütü üyesi B.P'nin, Türkiye'de gerçekleştirilen operasyonlarla yakalandığını açıkladı.