Motorine bu gece 98 kuruş indirim bekleniyor

Petrol fiyatlarındaki düşüşün ardından motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 98 kuruş indirim yapılması bekleniyor.
Küresel piyasalarda brent petrol fiyatlarındaki gerileme, akaryakıt fiyatlarına da yansımaya devam ediyor. Brent petrol, yüzde 0,21 düşüşle 60,88 dolar seviyesinden işlem görüyor.
Bu gelişmelerin ardından, motorin fiyatına bu gece yarısı itibarıyla ortalama 98 kuruşluk indirim gelmesi bekleniyor.
İstanbul (Avrupa Yakası) benzin 52,18 TL, motorin 53,27 TL, LPG 27,71 TL; Ankara’da benzin 53,03 TL, motorin 54,29 TL, LPG 26,40 TL ve İzmir benzin 53,35 TL, motorin 54,61 TL ve LPG 27,53 TL olacak. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar beldesinde, HÜDA PAR'lı Belediye Başkanı Samir Özhan'ın girişimleriyle belediye filosuna bir iş makinesi, bir otobüs ve bir makam aracı kazandırıldı. Yeni araçlar, belde halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.
Van'da akşam saatlerinden başlayarak yoğun yağışların etkili olması bekleniyor.
Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde iki farklı aşirete mensup aileler arasında çıkan kavga, polis ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.
Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) Genel Başkanı Okan Geçgel, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, son dönemde uygulanan tasarruf politikalarının basın sektörünü olumsuz etkilediğini belirterek “Basın tasarruf değil, destek kapsamında olmalıdır.” dedi.