Otobüs şoförü direksiyon başında kalp krizi geçirdi: Hayatını kaybetti

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde, özel halk otobüsü şoförü direksiyon başındayken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Olası bir facia ise yolculardan birinin dikkati sayesinde önlendi.
Olay, sabah saatlerinde Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, 60 yaşındaki Ahmet Kılıç, seyir halindeki özel halk otobüsünü kullanırken aniden fenalaştı.
Kalp krizi geçirdiği belirlenen Kılıç, kısa sürede bilincini kaybetti.
Durumu fark eden bir yolcu, hızla müdahale ederek aracı durdurdu ve olası bir kazanın önüne geçti.
Yapılan tüm müdahalelere rağmen şoför Ahmet Kılıç, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Eski tip sürücü belgelerinin yenilenmesi için belirlenen süre bugün sona erecek.
Samsun'un Kavak ilçesinde otomobil ile kamyon çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 5 kişi yaralandı.
Siirt’te yeni TOKİ konutlarının karşısındaki tarlalarda çıkan anız yangınına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangın henüz kontrol altına alınamazken, çalışmalar sürüyor.
Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde kontrolden çıkan bir tır'ın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, sürücü yaralandı.