Peygamber Sevdalılarından yağmura rağmen alanları dolduran Batman halkına teşekkür

Soğuk ve aralıksız yağan yağmura rağmen Mevlid-i Nebi programına on binlerce kişiyle katılım sağlayan Batman halkına teşekkür eden Peygamber Sevdalıları Vakfı, gösterilen ilginin kendilerini derinden etkilediğini belirtti.
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, soğuk hava ve aralıksız yağan yağmura rağmen "Direniş Önderi Hazreti Muhammed (sallallahu aleyhi vesellem)" temasıyla düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliğine yoğun katılım sağlayan Batman halkına teşekkür etti.
Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörü Feyzi Aydın tarafından yapılan açıklamada, etkinliğe gösterilen büyük ilginin kendilerini derinden etkilediği belirtildi.
"Soğuk ve dinmeyen yağmura rağmen, kadın-erkek, genç-yaşlı demeden alanda bir adım dahi geri atmayan halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Ashab-ı Kiram’ın duruşunu andıran bu örnek tablo, bizim için tarifsiz bir anlam taşıyor." ifadelerini kullanan Aydın, katılımcılara teşekkür etti.
"Basınımızın emekleri unutulmaz"
Etkinliğin geniş kitlelere ulaşmasında emeği geçen basın mensuplarını da unutmayan Aydın, yerel medya kuruluşlarına minnettar olduklarını ifade etti.
Aydın, "Zorlu koşullara rağmen haberlerimizi duyuran kıymetli gazetecilerimize, yerel televizyon ve radyolarımıza, yazılı basınımıza gönülden teşekkür ediyoruz." dedi.
Tüm destekçilere ve gönüllülere teşekkür
Programın gerçekleşmesinde katkı sunan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkürlerini ileten Aydın, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımının da kendilerini memnun ettiğini vurguladı.
Halkı alana taşımada özveriyle çalışan gönüllüler ve maddi manevi destek veren hayırseverlerin emeklerinin unutulmayacağını belirtti.
Aydın ayrıca, etkinlik süresince görev yapan sağlık ekiplerine ve kermese katkı sunanlara da teşekkür etti.
"Bu sevda yağmura engel tanımadı"
Mevlid-i Nebi programına gönülden bağlılıkla katılan tüm gönüllülere seslenen Aydın, sözlerini şu şekilde tamamladı:
"Etkinliğimizin hazırlık sürecinde ve sonrasında büyük bir fedakârlıkla çalışan gönüllü kardeşlerimize, sosyal medya üzerinden sesimizi dünyaya duyuran takipçilerimize ve on binlerce Peygamber sevdalısına; siz kıymetli Batman halkına en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu sevdanın adı Peygamber aşkıdır, yağmur da buna engel olamamıştır." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TCMB ve Kazakistan Merkez Bankası, yerel para birimlerinin kullanımını artırmak amacıyla 28 milyar TL veya 423 milyar Kazak tengesi tutarında üç yıllık swap anlaşması imzaladı.
Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda düzenlenen operasyonda bir tırda valizlere gizlenmiş 170,5 kilogram skunk bulundu. Şüphelilere ait ikinci tırda da uyuşturucu madde ele geçirildi.
Diyarbakır merkezli 3 ilde , halk arasında “torbacı” olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 47 kişiden 29'u tutuklandı.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), İstanbul açıklarında meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin bir sondaj gemisi tarafından tetiklendiği iddialarını yalanladı.