Rehber TV frekans değişikliğine gidiyor

Uydu üzerinden 3 kıtada yayın yapan Rehber TV, 10 Şubat itibariyle frekans değişikliğine gidiyor.
2011 yılında kurulan ve TÜRKSAT üzerinden 3 kıtada yayın yapan Rehber TV, 10 Şubat itibariyle frekans değişikliğine gidecek.
Rehber TV Program Koordinatörü özkan Yaman, bazı yerlerde yayınların net aktarılmadığı şikâyeti üzerine böyle bir uygulamaya gittiklerini belirtti.
Yaman, "Rehber TV'nin bazı yerlerde yayının net alınmadığının çok şikâyeti geliyordu. Bu şikâyetler teknik olarak giderilemediği için böyle bir yola başvuruldu. Bu tür değişikler birçok kanalın maruz kaldığı değişikliklerdir. Yayınımız düzenli bir şekilde devam edecektir. 10 Şubat tarihinden itibaren frekans değişikliğine gideceğiz. Seyircilerimiz uydu cihazından tarama yaparak kanalımızı bulabilirler ya da manüel olarak ta frekans bilgilerimizi girerek yayınımızı izleyebilirler. Frekans bilgilerimiz şu an yayında verilmektedir. Yeni frekans bilgilerimiz ise şöyle: frekans: 11916 polarizasyon: Vertical Dikey, Sembol: 30000'dir." diye belirtti.
Rehber TV'nin toplumun manevi ihtiyacını karşıladığını ifade eden Yaman, şöyle devam etti: "Rehber TV toplumdaki manevi ihtiyacı karşılamak için yayın hayatına devam ediyor. İzleyicilerimizden Rehber TV'yi takip etmelerini tavsiye ediyoruz. Burada gaye reyting değildir. Halkın Rehber TV'den istifade edeceklerini düşünüyorum. İzleyicilerimizin desteği ile daha güzel yayınlar yapacağız inşallah." (Emrah Deniz, M. Hüseyin Temel – İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kurban Bayramı'nın paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmak için harekete geçen Umut Kervanı Batman Derneği, bu yıl da binlerce ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştırmaya hazırlanıyor.
Hizbullah Cemaati Rehberi Muhterem Edip Gümüş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda ümmetin bayramını tebrik ederek, şehit aileleri, tutukluları ve muhacir Müslümanları selamladı, yeryüzündeki zulmün ortadan kalkması için herkesi daha çok çalışmaya çağırdı.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Tüketicilerin güvenilir gıdaya ulaşmak en doğal hakkıdır. Biz de bakanlık olarak bütün arkadaşlarımızla birlikte bu hakkı sonuna kadar tavizsiz, toleransız korumaya devam edeceğiz.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ekonomi, dış politika ve güvenlik alanında attığımız adımları ‘Terörsüz Türkiye’ sürecimizle daha muhkem bir zemine oturttuk. ‘Terörsüz Türkiye’ menziline suhuletle vardığımızda daha güçlü, çok daha müessir bir geleceği, öyle inanıyorum ki hep birlikte kucaklayacağız.” dedi.