Şahinbey Belediyesi 9 binden fazla nikah kıydı

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi'nde, 2024 yılında 9 bin 343 kişinin nikahı kıyılarak bu yıl da en çok nikah kıyılan belediye oldu.
Şahinbey Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından 2024 yılında toplam 9 bin 343 çiftin nikahı kıyıldı.
Gençlerin erken yaşta evlenmelerinin önemine değinen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Bugün itibariyle 9 bin 343 kişinin nikahını kıydık. Biz gençlerimizin evlenmesinden tarafız. Evlenmek isteyen çiftlerimize özel kurslar açtık. Evlilik okulumuz var. Orada iletişim başta olmak üzere evlilikle ilgili önemli eğitimler verilmekte. Evlenmek isteyen tüm çiftlerimizi her anlamda destekliyoruz. Biz daha mutlu aileler daha mutlu bir toplum hedefliyoruz. Evlilik okuluna katılan çiftlerimize çamaşır makinesi veriyoruz. Maddi durumu zayıf olan gençlere ise oturma gurubu başta olmak üzere maddi desteklerde bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi gençlerimiz genç yaşta evlensin. Bu yüzden çiftlerin daha erken yaşta evlilik ve erken yaşta ebeveyn olmalarını istiyoruz." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Marmara, Ege ve İç Anadolu'nun bazı bölgelerinde sağanak yağışlar bekleniyor. Ege'de kuvvetli rüzgâr ve batı kesimlerde toz taşınımı yaşanabilir, sıcaklıklar ise mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.
Van ilinden Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine inci kefallerinin götürüleceği bilgisini alan Ağrı İl Jandarma Komutanlığı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmada 2 ton balık ele geçirdi.
Siyonist işgal rejimi ile her türlü ilişkisini sürdüren ve destek verdiğini açıkça ilan eden Azerbaycan yönetimi, İstanbul'da protesto edildi.
Seyir halindeki otomobilin devrilmesi sonucu sürücü ve araçta bulunan 2 kişi yaralandı.