Şanlıurfa’da iş yeri yangını kısa sürede söndürüldü

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre yangın, Haliliye ilçesine bağlı Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, çevrede paniğe yol açtı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, kısa sürede alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yangında iş yerinde maddi hasar oluşurken, can kaybı yaşanmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Şanlıurfa'da motosiklet ile karşıdan gelen otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
Hizbullah Cemaati'nin önde gelen isimlerinden Selahaddin Ürük şehadetinin sene-i devriyesinde; yakınları, sevenleri ve dava arkadaşları tarafından mezarı başında yâd edildi.
Bursa Valiliği, Osmangazi ilçesinde çıkan orman yangınının kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarına başlandığını açıkladı.