Şanlıurfa’da kaçak akaryakıt operasyonu: 1270 litre ele geçirildi
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, 1270 litre kaçak akaryakıt ile akaryakıt dolumunda kullanılan ekipmanlar ele geçirildi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından ‘Kaçakçılık suçları ile mücadele’ kapsamında yürütülen çalışmalar çerçevesinde, 19 Aralık 2025 tarihinde Akçakale ilçesinde operasyon gerçekleştirildi.
Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığı, İstihbarat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kaçak akaryakıt bulundurulduğu öğrenilen bir adrese yönelik operasyon düzenlendi.
Edinilen bilgiye göre, adreste yapılan aramalarda 1270 litre kaçak akaryakıt, bir adet sayaçlı akaryakıt pompası ve dört adet yakıt dolum tabancası ele geçirildi.
Olayla bağlantılı olduğu belirlenen bir şüpheli şahıs hakkında adli işlemler başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde Kanarya Bulvarı’nda otomobil ile motosikletin çarpışması sonrası çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.
Yeşilyurt ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Malatya'nın Hekimhan ilçesinde şiddetli yağış sonrası meydana gelen sel baskınına itfaiye ekipleri müdahale etti.
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle eski araç lastiklerine sıçradı.