Şanlıurfa’da küçük yüreklerden Gazze’ye anlamlı bağış

Şanlıurfa’da Bünyamin Demir ve Hacer Demir kardeşler, bisiklet ve kumbaralarını Gazze’deki çocuklara ulaştırılması için Umut Kervanı Derneği’ne bağışladı.
siyonistlerin Gazze’de sürdürdüğü saldırılar karşısında duyarsız kalmayan Şanlıurfalı Bünyamin Demir ve Hacer Demir kardeşler, kumbaralarındaki birikimlerini ve bisikletlerini Gazze’deki çocuklara ulaştırılması için Umut Kervanı Şanlıurfa Derneği’ne bağışladı.
Kumbaralarını Gazze’deki kardeşlerine gönderdiklerini dile getiren çocuklar, oradaki zulmün son bulması temennisinde bulundu.
Konuya ilişkin açıklama yapan Umut Kervanı Şanlıurfa Derneği Başkanı Mahmut Çelik, “Bünyamin ve Hacer kardeşimiz kumbaralarını ve bisikletlerini Gazze’ye bağışladılar. Allah onları salih ve salihalardan eylesin” dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejim, Batı Şeria'nın Yabad kasabası girişlerini toprak setlerle kapattı, Filistinlileri evlerinde sorguladı ve geniş çaplı baskınlar düzenledi.
Washington Post'un yayımladığı raporda, Sana'daki 26 Eylül gazetesine düzenlenen saldırının Ortadoğu'da gazetecilere karşı şimdiye kadar gerçekleşen en kanlı saldırı olduğu belirtildi.
Netanyahu'nun doğrudan talimatıyla kurulan milisler, HAMAS ve İslami Cihad'a karşı kullanılmak üzere silahlandırılıyor. Uzmanlar bu adımı "yeni bir Sabra-Şatila senaryosunun hazırlığı" olarak değerlendiriyor.
Mersin’de bir araya gelen İslami sivil toplum kuruluşları, Gazze ablukasını kırmak ve insani yardım ulaştırmayı amaçlayan Global Sumud Filosu’na destek için basın açıklaması düzenledi.