Şanlıurfa’da silah kaçakçılığı operasyonu

Haliliye ve Siverek ilçelerinde 6 ayrı adrese düzenlenen operasyonlarda çeşitli çap ve markalarda silah ele geçirildi.
Şanlıurfa'nın Haliliye ve Siverek ilçelerinde silah kaçakçılığı operasyonu düzenlendi.
Operasyonlarda, 1 adet M16 piyade tüfeği, 2 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 3 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet ruhsatsız av tüfeği, 14 adet çeşitli silahlara ait şarjör ve 828 adet farklı çap ve ebatlarda fişek ele geçirildi.
Operasyon sonrası 7 kişi hakkında 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.
Yetkililer, kaçak silahlarla mücadele kapsamında denetim ve operasyonların sürdürüleceğini belirtti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imalatı ve satışına karşı yürütülen çalışmalar sonucunda, 444 gram toz esrar ele geçirdi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.
Siirt Bisiklet Federasyonu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen "Bisiklet Sürüş Etkinliği", sağlıklı yaşam, çevre duyarlılığı ve spora teşvik amacıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirildi.
Çanakkale'de yolcu otobüsü, tomruk yüklü kamyon ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.