Şanlıurfa'da 5 katlı binanın en üst katında yangın çıktı

Şanlıurfa’da 5 katlı bir binanın en üst katındaki dairede çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.
Olay, Birecik ilçesine bağlı Çoğan Mahallesi’nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, 5 katlı binanın en üst katındaki dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Yangını fark eden bina sakinleri durumu yetkililere bildirdi.
Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, yangına müdahale etmeye başladı.
Bina sakinleri tedbir amacıyla tahliye edilirken, ekiplerin yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.
Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mardin Artuklu Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ahmet Tekin, "Fanatizm uğruna insanlar birbirine düşman oluyor. Oysa hiçbir sevgi, insanın ahlakını yıkacak, kalbini kıracak kadar kutsal olamaz." dedi.
Gaziantep'te bindiği taksinin şoförünü bıçaklayan şahıs tutuklandı.
Son dönemde mültecilere yönelik geri gönderme vakalarının artması ve özelde Suriyeli Türkiye vatandaşı Taha Elgazi'nin vatandaşlığının iptal edilerek ülkesine geri gönderilmesine ilişkin basın açıklaması düzenlendi.
Adana'nın Ceyhan ilçesinde bulunan bir fabrikanın önünde, park halindeki 2 kamyon dorsesinde yangın çıktı.