Şanlıurfa’da metrekareye 90,5 kilo yağış düştü
Şanlıurfa’da dün sabah saatlerinde başlayan ve gün boyunca devam eden yağışlı hava sonucunda metrekareye 90,5 kilo yağış düştü.
Şanlıurfa’da dün sabah başlayan ve gün boyunca devam eden yağışlar sabah saatlerine kadar sürdü.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gün boyunca metrekareye 90,5 kg yağış düştüğünü açıkladı.
Şanlıurfa'da geçtiğimiz yıl için metrekareye yağış ortalaması 433,8 kg iken sadece dün gün boyunca metrekareye 90,5 kg düşmesi son yılların en yüksek yağış miktarı olarak kayıtlara geçti.
Yağışlardan dolayı Yavuz Selim Mahallesi Açıksu Caddesi üzerindeki Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Lisesi'nin bahçe istinat duvarı çöktü.
Büyükşehir ekipleri, dün gece geç saatlerde iş makineleri ile istinat duvarının çökmesinden dolayı kapanan caddeyi açtı. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 1 öğretmen ile 9 öğrencinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin davada ilk duruşma bugün görülecek. Saldırgan İsa Aras Mersinli'nin babası Uğur Mersinli ile annesi Peyman Pınar Mersinli sanık olarak hâkim karşısına çıkacak.
Batman'da 1 Eylül itibarıyla balık sezonunun başlamasıyla birlikte balıkçı tezgâhlarında çeşitli balık türleri yerini almaya başladı.
İzmir'de av sezonunun başlamasıyla birlikte sezonun ilk balıkları pazar tezgâhlarında satışa sunuldu. Balıkçı esnafı, özellikle sardalya ve hamsiye yoğun ilgi olduğunu belirtirken, fiyatların geçen yıla göre büyük ölçüde değişmediğini ifade etti.
Yargıtay, kiralanan evin satılması halinde depozitonun kim tarafından iade edileceğine ilişkin dikkat çeken bir karara imza attı. Buna göre, depozitoyu kiracıdan alan eski ev sahibi, bu parayı yeni malike devrettiğini kanıtlayamazsa depozitonun iadesinden sorumlu olmaya devam edecek.