Şanlıurfa'da uyuşturucu ele geçirildi
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 102 gram esrar, 15 kök kenevir, uyuşturucu kullanımında kullanılan materyaller ile ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Bir şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından 'Narkotik Suçlarla Mücadele' kapsamında Akçakale ilçesinde çalışma gerçekleştirildi.
Şanlıurfa Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 19 Ağustos tarihinde uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurduğu tespit edilen A.E'ye yönelik operasyon düzenlendi.
Gerçekleştirilen operasyonda 102 gram esrar, 15 kök kenevir, 2 payp, uyuşturucu madde tüketiminde kullanılan bir materyal, bir ruhsatsız av tüfeği ile 21 kartuş ele geçirildi.
Şüpheli A.E. hakkında adli işlem başlatılırken, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığının narkotik suçlarla mücadele kapsamındaki çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı Abdülaziz Balık, devlet tarafından imarlı ve projeli şekilde inşa edilen Çeltikli Mahallesi’nde yol, su ve çevre temizliği başta olmak üzere yaşanan sorunların çözülmesi çağrısında bulundu.
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Ankara’da 2015 yılında aynı yöntemle işlenen üç seri cinayetin failinin yakalandığını açıkladı.
Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde zabıta ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde, hijyen kurallarına aykırı faaliyet gösterdiği belirlenen fırın 3 gün süreyle mühürlendi.
İkra Eğitim Derneği Memur-Sen Temsilciliğince düzenlenen yaz Kur'an kursunda 7 hafta boyunca Kur'an-ı Kerim ve temel dini bilgiler öğrenen 97 öğrenci, kapanış programıyla eğitimlerini tamamladı.