Siirt’te 65 yaşındaki adamdan 2 gündür haber alınamıyor
Siirt’te cuma namazına gitmek üzere evinden çıkan 65 yaşındaki Cahfer Sülük’ten iki gündür haber alınamıyor.
Edinilen bilgilere göre, Yeni Mahalle Rus Pazarı yakınlarında ikamet eden Cahfer Sülük, cuma günü öğle saatlerinde namaz kılmak için evinden ayrıldı. Ancak Sülük, aradan geçen zamana rağmen evine geri dönmedi.
Kendisine ulaşamayan ailesi, durumu polis ekiplerine bildirerek kayıp ihbarında bulundu.
Olayın bildirilmesi üzerine güvenlik güçleri, kayıp şahsın bulunması için çalışma başlattı.
Kayıp şahsın yeğeni Emin Ant, Cahfer Sülük’ün yaşına bağlı olarak zaman zaman akli dengesinde dalgalanmalar yaşadığını, bunun dışında bilinen ciddi bir sağlık sorununun bulunmadığını belirtti.
Sülük’ün evden ayrıldığı sırada gri renkli takım elbise ve kırmızı takke giydiği öğrenildi.
Aile, Cahfer Sülük’ü gören ya da yerini bilenlerin kendileriyle iletişime geçmelerini istedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Elazığ’ın Palu ilçesine bağlı Gökdere grup yolunda etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Kapanan yol, İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmalarıyla yeniden ulaşıma açıldı.
MİT Başkanlığı ile Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat birimlerinin ortak çalışmasıyla düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 33 milyon TL olan yasaklı madde ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı.
İl Millî Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, dört ilçede motorlu taşıtlar sürücü kurslarının uygulama sınavlarını yerinde inceledi.
Hatay’da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde verilen sözlerin yerine getirildiğini belirterek, “Sözümüzü tutmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Milletimizin emanetini kutlu bir nöbet gibi taşıdık, taşımaya devam edeceğiz.” dedi.