Silopi Belediye Başkanı Orrmanlı, partisinden ihraç edildi

Şırnak Silopi Belediye Eş başkanı Jiyan Ormanlı'yı DEM Parti'den ihraç edildi.
DEM Parti Demokratik Yönetimler Kurulu, DEM Parti Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilen Silopi Belediye Başkanı Jiyan Ormanlı'nın partiden ihraç edildiğini duyurdu.
Yapılan açıklamada, "Bizlerin ve Silopi halkının Jiyan Ormanlı’dan beklentisi ve isteği nettir. Ormanlı, bulunduğu makamdan istifa etmelidir." denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Konya'nın Karapınar ilçesinde, bir tır'ın önünde seyreden otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaralandı.
Rize'nin Pazar ilçesinde otomobil ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 6 kişi yaralandı.
YÖK, “sahte diplomaya sahip 400 akademisyen olduğu” şeklinde temelsiz ve spekülatif paylaşımları yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.