Şırnak’ta yanan tır kullanılamaz hale geldi
 
                         
                        Şırnak-Silopi yolunda seyir halindeki bir çekici tır, elektrik arızası nedeniyle alev alarak kullanılmaz hale geldi.
Olay, Şırnak-Silopi karayolu üzerindeki Duruca Köyü yakınlarında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Kamuran Akbaş yönetimindeki 33 AIZ 463 plakalı çekici, Duruca Köyü yakınlarına geldiğinde seyir halindeyken elektrik aksamında oluşan bir arıza nedeniyle yanmaya başladı.
Kısa sürede alevlere teslim olan çekici, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Olayda can kaybı yaşanmazken araç kullanılmaz hale geldi.
Yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Elazığ’ın Palu-Kovancılar karayolunda meydana gelen kazada, iki hafif ticari araç çarpıştı, 1 kişi yaralandı.
Burdur’da anten onarımı sırasında çatıdan düşen televizyon tamircisi R.E. hayatını kaybetti.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, il genelinde toplum huzur ve güvenliğini tehdit eden organize suç örgütlerine yönelik yürütülen geniş çaplı soruşturmalar kapsamında bugüne kadar 906 şüphelinin yakalandığını açıkladı.