Siyonist rejim destekçisi WhatsApp'tan İLKHA'ya sansür

Kendisi de Yahudi olan ve siyonist rejime desteğini açıkça ilan eden Mark Zuckerberg'in sahibi olduğu WhatsApp, Gazze'de işlenen katliam ve soykırımı dünyaya duyuran haberleri nedeniyle İlke Haber Ajansı'na (İLKHA) sansür uyguladı.
ABD merkezli sosyal medya platformlarının Filistin konusunda siyonist rejim yanlısı sansür uygulamaları devam ediyor.
Filistin, Gazze, HAMAS, Kassam Tugayları, Kudüs Seriyyeleri, Ensarullah ve Hizbullah ile ilgili içeriklerin dağıtımı ve paylaşımlarını engelleyen sosyal medya platformları, siyonist rejim yanlısı içeriklere hiçbir sansür uygulamıyor.
Kendisi de Yahudi olan ve siyonist rejime desteğini açıkça ilan eden Mark Zuckerberg'in sahibi olduğu Facebook, Instagram, Threads ve WhatsApp'ta, objektiflikten uzak, taraflı tutum politikası aynen devam ediyor.
Siyonist rejimin propaganda makinesi olarak hareket eden sosyal medya platformlarından WhatsApp, Gazze'de işlenen katliam ve soykırımı dünyaya duyurduğu haberleri nedeniyle İlke Haber Ajansı'na (İLKHA) sansür uyguladı.
WhatsApp, İLKHA'nın kanalına sansür uygulayarak yeni takipçilerin takibine kapattı.
Video barındırma web sitesi You Tube da siyonist işgalcilerin saldırı ve cinayetlerini dünyaya duyurmaya çalışan İLKHA'ya sansür uygulamıştı.
İLKHA'nın yaklaşık 140 bin abonesi olan Türkçe video kanalı ile yaklaşık 10 bin abonesi bulunan Arapça video kanallarına sansür uygulanması, takipçilerinin tepkisine neden olmuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Elazığ-Bingöl kara yolunun Şenova durağı mevkiinde, meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, şarampole girdi.
2025 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nın bölge finali Diyarbakır'da gerçekleştirildi.
Adıyaman'ın Malazgirt Mahallesi'nde yaşanan su sorununu gündeme getiren HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Mustafa Yetiş, belediyeye seslenerek söz konusu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi.
Batman'da tarım alanlarında su tasarrufunu artırmak ve verimliliği sağlamak amacıyla vahşi sulama yöntemlerinin terk edilerek damlama sulama sistemine geçiş süreci başlatıldı.