Siyonist rejimin şehid ettiği Müslümanların sayısı 30 bini geçti

Siyonist işgal rejiminin 146 gündür saldırılarını sürdürdüğü, katliam ve soykırım yaptığı Gazze'de şehid ettiği Müslümanların sayısının 30 bini geçtiği bildirildi.
Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, işgalcilerin, Gazze kentinin güneyindeki Nablusi Kavşağı yakınında insani yardım almayı bekleyen Filistinlilere saldırdığını söyledi.
Saldırıda 70 kişinin şehid edildiğini belirten Kudra, 7 Ekim'den bu yana şehid edilen Filistinlilerin sayısının 30 bini geçtiğini ifade etti.
Saldırılarda en az 12 bin 660 çocuk ile 8 bin 570 kadının katledildiği açıklandı.
En az 70 bin kişinin de yaralandığı saldırılarda, enkaz altında halen binlerce şehid olduğu bildirildi.
Siyonist rejimin saldırılarında, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları da hedef alınarak sivil altyapı tahrip ediliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan iki zanlıyı yakaladı.
Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde bir inşaatta yük asansörünün halatının kopması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde, FETÖ/PDY üyeliği suçlamasıyla hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı.
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesindeki tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.