Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Batman Çayı 4. Etap Islah Çalışmalarını inceledi
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Batman’daki temasları kapsamında Batman Çayı 4. Etap Islah Çalışmaları sahasında incelemelerde bulundu.
Silvan Projesi kapsamında yapımı süren Babakaya Tüneli’nde incelemelerde bulunmak üzere Batman’a gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kentte devam eden Batman Çayı 4. Etap Islah Çalışmalarını yerinde inceledi.
Çalışma alanında yetkililerden yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi alan Bakan Yumaklı, projede gelinen aşamayı değerlendirdi.

Islah çalışmalarının planlanan şekilde sürdürülmesi yönünde talimat veren Yumaklı, projede görev alan kurum ve yetkililere teşekkür etti.
İnceleme programına Batman Valisi Ekrem Canalp, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile DSİ yetkilileri de katıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, asgari ücret artışını bahane eden fahiş fiyat uygulamalarına karşı 81 ilde denetimlerin devam ettiğini söyledi.
Mardin’de olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın (29 Aralık Pazartesi), kent genelinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi.
Liman genişletme projesi kapsamında kurulan tam entegre saha otomasyon sistemi, Mersin Valisi Atilla Toros tarafından yerinde incelendi.
Liman genişletme projesi kapsamında tamamlanan yatırımlarla Mersin Limanı’nın kapasitesi artarken, dünyanın en büyük konteyner gemileri düzenli olarak limana yanaşmaya başladı.