Tartıştığı şahsı silahla vurarak yaraladı

Malatya’nın Pütürge ilçesinde 2 şahıs arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi yaralandı.
Olay, saat 12.30 sıralarında Pütürge ilçesi Köylü Mahallesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, belirtilen adreste S.D. adlı şahıs ile N.Ş. adlı şahıs arasında çıkan tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.
Kavgada, N.Ş. silahla ateşe ederek, S.D. adlı şahsı yaraladı.
Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralı şahıs olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basına önemli mesajlar veren Işıkhan, Mardin’deki çalışma ve istihdam hakkında bilgiler aktardı.
Bingöl’de yaz sıcaklarının etkisini artırmasıyla birlikte şehir içi otobüslerdeki klima sorunu vatandaşların tepkisine yol açtı.
Bingöl’de dolandırıcılık suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 1 Ocak–12 Haziran 2025 tarihleri arasında trafikte yapılan denetimlerin sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.