Umut Kervanı Cizre'de Ramazan ayı yardımlarına başladı

Umut Kervanı, Cizre'de Ramazanda ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere ulaştırmak üzere gıda yardımlarının dağıtımına başladı.
Şırnak Cizre'de faaliyet gösteren Cizre Umut Kervanı, bölgede yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere umut olmaya devam ediyor. Dernek, Ramazan ayının gelişiyle muhtaç ve yetim ailelere ulaştırmak üzere yaptığı yardımlara hız verdi. Binlerce aileye ulaştırmak üzere 'Ramazan Umut Olsun' sloganıyla Ramazan ayından önce hazırladığı gıda paketinin dağıtımını yapmaya başladı.
Yapılan çalışmalarda hayırseverlerin desteklerini beklediklerini ifade eden dernek sorumlusu Servet Adlım, "Ramazan ayı boyunca yapacağımız yardımlara bugün itibariyle başladık. Ay boyunca yardımlarımız devam edecektir. Hayırsever halkımızın desteği ile Ramazanda hedefimiz bin yetim ve muhtaç aileye gıda yardımı ulaştırmaktır. Bu ay içerisinde yapacağımız yardımlar için hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz. Bu vesile ile Ramazan ayı İslam âlemine mübarek olsun." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çanakkale Savaşında birleşik haçlı ordularına karşı bütün ümmetin birlik olduğunu anımsatan Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, Anadolu'nun yiğitleriyle birlikte Şamlı, Bağdatlı, Halepli, Gazzeli yiğitlerin iman dolu yürekleri ile şehadete erdiklerini söyledi.
Ruhsatsız silah ticareti ve bulundurmaya yönelik yapılan çalışmalarda, bir uzun namlulu af tüfeği ile 3 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.
Mardin Valiliği, 18 Mart 2025 tarihinde beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı.
Maltepe'de, aracıyla kaldırıma çıkıp korna çalarak yayalardan yol isteyen sürücüye 2 bin 929 TL ceza kesildi.