Varda Köprüsünde Ebu Ubeyde posteri açıldı

İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'nin posteri, bir grup vatandaş tarafından Adana'nın Karaisalı ilçesinde bulunan Varda Köprüsüne asıldı.
7 Ekim'de işgalci siyonistlere karşı başlatılan Aksa Tufanı ile bir sembol haline gelen HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde'nin posteri, Aksa Tufanına destek için birçok yerde asılmaya devam ediyor.
Adana'nın Karaisalı ilçesi Hacıkırı (Kıralan) Mahallesi'nde bulunan Alman Varda Köprüsüne bir grup vatandaş tarafından, Filistin ve HAMAS'ın mücadelesine destek amaçlı Ebu Ubeyde'nin "Adana'dan Ubeyde'ye Bin Selam" yazılı posteri asıldı.
Varda Köprüsü, Adana ilinin Karaisalı ilçesi Hacıkırı (Kıralan) Mahallesinde bulunan, yöre halkı tarafından "Koca Köprü" diye anılan köprüdür.
Varda Köprüsü, Hacıkırı Demiryolu Köprüsü olarak ya da 1912 yılında Almanlar tarafından inşa edildiği için Alman Köprüsü olarak da bilinmektedir. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da düzenlenen operasyonda, Elazığ E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu firarisi olan ve 20 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalanarak cezaevine teslim edildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatili süresince yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 72 kişinin hayatını kaybettiğini, 8 bini aşkın kişinin yaralandığını açıkladı.
Gazze’de çocuklar açlıktan ölürken, Adana’da eğlence düzenlenmesini vicdansızlık olarak niteleyen HÜDA PAR Adana İl Başkanı Fethullah Beyazçiçek, “Gönüller yanarken, sofralar taşmasın; müzik susmalı, kardeşlik konuşmalı.” çağrısında bulundu.
Mübarek Ramazan ayında kitap reyonlarında Kur'an-ı Kerim ve siyer kitaplarına olan teveccüh bayram sonrasında tarih ve kültürel eserlere olan yoğunlukla devam ediyor.