YSK lise mezunu memur alımı yapacak
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) en az lise mezunu 107 memur alımı yapacağını duyurdu.
YSK, sekreter, şoför, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, teknisyen, bekçi, hizmetli, zabıt katibi kadrolarına personel alımı yapacağını açıkladı.
Alınacak personellerin en az lise mezunu olması ve Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) en az 70 KPSS puan alması gerekiyor.
Memur alımı başvuruları 23 Ekim 2023 tarihinde başlayıp 31 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek.
Adaylar e-Devlet üzerinden "Yüksek Seçim Kurulu-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım" hizmeti veya Kariyer Kapısı internet adresinden (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) elektronik ortamda başvurularını tamamlayabilecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ankara'da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu havanın etkili olacağını, bazı bölgelerde yağış beklendiğini açıkladı. Doğu Karadeniz için kuvvetli rüzgâr uyarısı yapıldı.
Sivas'ın Kangal ilçesinde otomobilin kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
MAZLUMDER tarafından, 2001 yılından beri her yıl 10 Aralık İnsan Hakları Günü kapsamında farkındalık oluşturmak ve yaşanan hak ihlallerine dair bir bakış sunmak amacıyla MAZLUMDER İnsan Hakları Gecesi ve Ödül Töreni düzenlendi. Ödül töreninde "Soykırım ve Ateşkes Kıskacında Gazze" başlığında "İnsan Hakları Basın Ödülü" İlke Haber Ajansı'na (İLKHA) verildi.