Adana'da patlama olduğu iddiası halkı tedirgin etti

Adana'nın merkez Seyhan ilçesine art arda iki kez patlama sesleri duyulduğu belirtilirken, konuya ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmadı.
Kısa sürede sosyal medya platformlarında gündem olan patlama iddiasının kaynağının, savaş uçaklarının alçaktan uçması sonucunda oluşan sonic patlama olduğu düşünülüyor.
Patlamanın şiddetli gök gürültüsü olabileceği de değerlendirilirken halk, resmi bir açıklama bekliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Mevlid-i Nebi Yılı kapsamında yaptığı açıklamada, her Müslümanın hayatının her alanında Hazreti Muhammed’in (Sallallâhu Aleyhi ve Sellem) örnekliğini esas alması gerektiğini vurguladı.
Türkiye'den HÜDA PAR Genel Başkanı ve Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 10 ülkeden milletvekilleri, İslam ülkelerinin yöneticilerine yazdıkları mektupla 7 başlıkta çağrıda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bebeklerin, çocukların, yaşlıların açlıktan öldüğü bir vahşeti 23 aydır durduramamanın hiçbir izahı yoktur ve olamaz.” dedi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bakanlık olarak teknolojinin tüm imkanlarını adalet sisteminin hizmetine sunduklarını, dijital dönüşümle hizmetlerin verimliliğini ve erişilebilirliğini artırdıklarını belirtti.